Espai menjador/sala d'estar

Som una cafeteria on oferim el nostre cafè ecològic i disposem de begudes vegetals o llet ecològica, amb assortiment de galetes, pastes de te i el pastis casolà del dia per acompanyar, com també torrades dolces i salades. També servim sucs de fruita, cervesa artesana del país , orxata i tot el que venem i disposem a la botiga.

Som un espai pel te on servim el te de forma tradicional i exigent, on la infusió del te, per extreure el seu gust organolèptic que tanta fama li ha donat, exigeix uns protocols a l’hora de servir-lo que nosaltres hem volgut recuperar.

Fer un te a casa nostra es prendre un temps per tu mateix, gaudint del gust, l’espai i la companyia que tu hi posis: una amic, un llibre, una revista, el diari .Alhora, pots comprar el nostre te a granel i endur-te’l a casa.

Som una cuina-menjador on cada dia oferim un menú vegetarià ecològic equilibrat i saludable, on el gran rebost de la botiga ens subministra íntegrament tots els aliments i les verdures de temporada. Treballem sota el lema “només cuinem el que venem” garantint així la màxima qualitat dels ingredients dels plats que us servim.

_MG_8464.JPG

“Un lloc per menjar sa, si no tens ganes de cuinar”

Som una sala d’estar, on podem sentir-nos confortables com a casa i gaudir del que estem prenent, dins un espai relaxant, familiar i harmoniós. Aquí hi duem a terme de forma periòdica les “Converses al Racó de l’ Anna” on oferim de forma propera continguts sobre la salut i l’alimentació.

Segueix-nos

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

@Web creada per A-Comunicació 2019